Redovisningsekonom

Plats: Torslanda

Redovisningsekonom / Financial Accountant

Som Financial Accountant är du en viktig person på resan mot ytterligare framgångar och tillväxt i ett bolag och en bransch som är på stark frammarsch. Vi ser en stor efterfrågan på våra fina produkter och framtiden är mycket ljus. Vi erbjuder dig en varm arbetsplats där vi sätter stort värde på våra medarbetare.  Du kommer att ha en nära kollega i Torslanda som också arbetar som Financial Accountant och din chef samt en Business Controller finns i Stockholm. På kontoret i Torslanda finns idag 5 personer totalt.

Rollen

I rollen som Financial Accountant kommer du att arbeta brett med redovisningen tillsammans med dina kollegor och ansvara för de fyra bolag som efter uppköp ska sammanföras in i Algeco. Då Algeco befinner sig i tillväxt kommer nya inslag i arbetsuppgifterna inom redovisning att med tiden bli aktuella. I överenskommelse med din kollega i Torslanda finns också utrymme för att specialisera sig på de områden som du ev. brinner lite extra för. Du kommer även att vara en del i övertagandet av redovisningen från den redovisningsbyrå som gör arbetet idag. Vi arbetar i Navision och Excel.

Arbetsuppgifter i urval:

  • Löpande bokföring
  • Avstämningar och betalningar
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Moms och skatter
  • Projektredovisning
  • Samarbete med Revisorer
  • Bokslut, månads- och årsvis
  • Årsredovisning
  • Rapportering av statistik mm

 

Erfarenhet och Kompetens

Vi söker dig som är en självständig bolagsekonom som har en bred kompetens där du såväl kan hantera leverantörsreskontran som årsbokslutet. Du har en relevant utbildning inom ekonomi och flera års erfarenhet av bolagsredovisning. Du har tex en bakgrund som redovisningskonsult eller redovisningsekonom i mindre till medelstort bolag.

Språkkompetens

Du talar och skriver både svenska och engelska mycket bra. 

Ansökan

Låter detta intressant? I denna rekrytering samarbetar vi med Valegro Rekrytering & Interim. Ansvarig Rekryteringskonsult är Erika Klatzkow, erika.klatzkow@valegro.se, tel. 0704-121950. Vänligen klicka på ”Sök denna tjänst” för att snabbt och enkelt skicka in din ansökan. Vi går igenom urvalet löpande så tveka inte att söka redan idag.

Tjänsten kan endast sökas via Valegro Rekrytering & Interim. Annonssäljare och andra rekryterare undanbedes. 

Kontakta oss