Teknisk Kundsupport

Plats: Stockholm, Bro

Rollen
 

Till vårt sammansvetsade och oerhört härliga team på Algeco söker vi nu ytterligare en proffsig och engagerad kollega till.

Som Teknisk kundsupport hanterar du verksamhetens alla ärenden angående service, drift och underhållsfrågor för uthyrda projekt samt säljprojekt med garantitid. Syftet med rollen är att säkerställa kundnöjdheten, driften och ekonomin under uthyrnings-/garantiperioden och säkerställa att säljare/projektledare kan överlämna projektets driftsfrågor efter färdigställd etablering. Hos oss är du en nyckelperson på resan mot ytterligare framgångar och tillväxt i ett bolag och en bransch som är på stark frammarsch.

I den här rollen erbjuder vi dig alla verktyg som behövs för att du ska lyckas i din roll som Teknisk Kundsupport. Du kommer att arbeta fritt och självständigt och få utrymme för ditt inneboende driv. Du kommer att jobba med väldigt fina produkter som det verkligen finns en efterfrågan på och som löser kundens behov.

Vidare ger vi dig ett ypperligt tillfälle att bredda din bygg- och projektkompetens som kan bana väg inom otaliga andra branscher och tack vare den horisontella organisationen kommer man alltid att befinna sig nära ledningen och kunna följa management på nära håll.

Då bolaget befinner sig i en stark tillväxt är dina utvecklingsmöjligheter stora. Vi sätter stort värde på våra medarbetare och under de kommande åren kommer nya roller och möjligheter att öppna sig där du har alla chanser att ta dig vidare.

Tjänsten/Dina arbetsuppgifter
 

  • Löpande hantering av service, drift och felanmälan
  • Ta emot, registrera, dokumentera och kommunicera inkommande ärenden för samtliga affärsområden (Container, Bod, Modul)
  • Boka åtgärd av lämplig tekniker/entreprenör
  • Följ upp åtgärderna
  • Utred/besluta vem som ansvarar för kostnaden (kunden eller Algeco)
  • Säkerställ vidarefakturering till kund (via ekonomi) inkl. underlag
  • Löpande kundkontakt / säkra kundnöjdheten i respektive ärende
  • Verka för effektiva kommunikationsvägar och rutiner med respektive kund, projekt och entreprenör
  • Utveckling moduler och arbetssätt för att minimera felanmälningar/driftstörningar
  • Ständigt utveckla, effektivisera och säkra kvaliteten i projektens driftskede

Du ska även stötta projektledarna med administrativt arbete såsom att skapa drift & underhållspärm till nya projekt, arbetspärm till etablering, dokumentation till slutbesked, beställa material och arbeten, hantering av inkommande fakturor/leverantörsadministration, uppdatering av affärssystem etc. Du kommer även att arbeta med enklare ritningsuppdrag (AutoCAD)

Algecos produkter och tjänster levereras i en förhållandevis komplex miljö med ett stort antal påverkande faktorer. Att ha hela spektrat av kunskap från dag ett är svårt men man måste ha viljan, nyfikenheten och intresset att lära sig de olika områdena. Projektens unika karaktär gör även att ”facit” saknas, vilket gör att man måste vara orädd och vetgirig för att kunna lyckas.

Erfarenhet och Kompetens

Du är en god kommunikatör med förmåga till hög kundservice. Du besitter kunskap kring moduler, lokaler eller byggnader samt har en teknisk erfarenhet och förståelse från någon del av bygg-, fastighet eller uthyrningsbranschen. Du har en mycket stark förmåga att strukturera, administrera och följa upp samt att kunna se flera steg fram. Flytande svenska och engelska i tal och skrift och god IT-vana, framförallt Officepaketet.

Utbildning

Gymnasial utbildning ett krav. Relevant eftergymnasial utbildning ett plus. Erfarenheten är det viktigaste.

Erbjudande

Vid en fast anställning på Algeco erbjuds du:

Fast marknadsmässig månadslön
30 dagars semester
Friskvårdersättning
Sjukförsäkring
Sjukvårdsförsäkring
Pension
Mobiltelefon & dator

Ansökan

Låter detta intressant? I denna rekrytering samarbetar vi med Valegro Rekrytering & Interim. Ansvarig Rekryteringskonsult är Robert Klatzkow, robert@valegro.se, tel. 0735-303798. Vänligen klicka på ”Sök denna tjänst” för att snabbt och enkelt skicka in din ansökan. Vi går igenom urvalet löpande så tveka inte att söka redan idag.

https://valegro.recman.no/job.php?job_id=221487

Tjänsten kan endast sökas via Valegro Rekrytering & Interim. Annonssäljare och andra rekryterare undanbedes.