ALGECO, ETT SKYDDAT VARUMÄRKE

Vi ser ofta hur ordet Algeco används som ett vedertaget begrepp, oftast när man pratar om modulbaserade byggnader och framför allt baracker.

Utöver att detta är juridisk olämpligt är denna användning också en förenkling, eftersom Algeco, den som utvecklade modulbaserade byggnader och världsledande inom området, idag erbjuder väldigt mångsidiga tillfälliga och permanenta lösningar inom ett stort antal områden (skolor, kontor, event, teknikrum).

Algeco förtjänar erkännande för sin produktkvalitet och kunskap.

Vi vill påminna om att begreppet Algeco avser ett kommersiellt varumärkesnamn som är exklusivt registrerat och därmed skyddat. Att använda varumärket ALGECO® som ett allmänt begrepp är därför förbjudet på alla ej godkända nivåer, inklusive allmän användning av det som en term, särskilt som detta ofta presenterar Algeco i ett nedsättande ljus som kan skada företaget eller försvaga varumärket.

Vi förbehåller oss också rätten att stryka ordet Algeco från ordböcker, eftersom sådan användning kan leda till förlust av varumärkesägarens rättigheter eller möjlighet att utöva lämpligt försvar för dessa rättigheter.

Vårt företag förbehåller sig samtliga rättigheter vad gäller återgivning av vårt varumärke i någon viss betydelse eller under prejudicerande omständigheter.

För att undvika förvirring och eventuella felaktiga eller potentiellt illasinnade associationer vill vi specificera att ordet Algeco endast får användas för design, produkter och installationer från vårt företag.

Tack för din förståelse. Ha det så trevligt under ditt besök på vår hemsida.