Bygg och Anläggning

FLEXIBLA ARBETSBODAR

Från Algeco hyr du flexibla arbets- och sanitetsbodar där vi tillsammans hittar rätt lösning som uppfyller ditt behov och budget, oavsett vilket projekt du har.

Vi har lång erfarenhet inom byggsektorn och kan ge dig professionell rådgivning till byggetableringen för ditt projekt. Vi hyr ut och levererar bodar av typen Flexi. Vi monterar ihop öppna ljusa lokaler till ditt manskap; Lunchrum, omklädningsrum, sanitetsutrymmenprojektkontor och konferensrum med tillhörande pentry eller kök. Behöver ni lagringsutrymme så har vi lagringscontainer som kan kompletteras med lagerhyllor och låsbom. Resultatet blir en flexibel och funktionellt etablering till ditt projekt som vi anpassat till dina behov gällande utformning och användbarhet.

Flexibla kontorsmoduler
FLEXIBILITET OCH FUNKTIONALITET

FLEXIBLA KONTORSMODULER

ALGECO levererar flexibla och anpassningsbara kontorsmoduler – en snabb lösning för bekväma och flyttbara arbetsplatser.

Interiör sanitetsmodul
Enkelhet och funktion

ALGECOs sanitetsmoduler är den bästa lösningen för tillfälliga sanitära behov på byggarbetsplatser, , i industrin, för allmänna utrymmen, vid säsongsuthyrning och event. Sanitetsmodulerna finns i flera olika modeller.

AlgecoStorage container
SÄKER OCH TRYGG FÖRVARING

Säkra containrar för förvaring av varor och material.

Algeco Storage - förvara material och verktyg säkert i våra containrar