Våra genomförda projekt

Algeco hyr ut manskapsbodar och containrar till många olika företag och projekt. Projekten är varierande och etableringarna har alla olika utformning. Här visar vi några exempel på våra genomförda projekt, från den enklaste kontorsboden till de mer avancerade etableringarna. För varje genomfört projekt kan du läsa om uppdraget, vilka lösningar som valdes och resultatet.

Manskapsbodar vid industristopp
Industri
Platskontor för byggarbetsplats för Fortum kraftverk i Espoo, Finland. Leverans av 150-160 arbetsbodar under högsäsong.
Platskontor på begränsat utrymme
Byggbranschen
Etablering av 8 manskapsbodar på begränsat utrymme på Söder i Stockholm
Platskontor och manskapsbodar Lindhagensplan
Byggbranschen
Etablering av projektkontor och arbetsbodar för totalt 80 personer på taket av befintligt parkeringshus på Lindhagensplan, Stockholm
Event
Modul med biljettluckor, kontorsmodul samt montage trapp upp till tak för tidtagning och press under Stockholm Triathlon 2016. Algeco har levererat till detta projekt sedan 2014.
Kontor och manskapsbodar för projekt Presidentpalatset, Helsingfors
Byggbranschen
18 manskapsbodar för kontor och omklädning vid Presidentpalatset i Helsingfors.
Etablering manskapsbodar på tak Stockholm City
Byggbranschen
12 arbetsbodar för platskontor och omklädningsrum för Metrolit AB. Installation av vatten och avlopp, köksinstallation. Fullt utrustad med kontors- och matsalsmöbler, klädskåp med bänkar.
Event
6 moduler för Popup Cafè i Helsingfors hamn. Installation av stora glasväggar och träpaneler för en unik exteriör design. Förvaringscontainer för förvaring av varulager.
Showroom för HAUCON med moduler från Algeco
Event
Showroom för Haucon Oy i Finland med moduler från Algeco. Ny färgsättning på modulerna, installation av glasväggar och dörrar samt trägolv. Uppfört i Haucons egna lokaler.
Manskapsbodar för Sippo; Finland
Byggbranschen
Byggetablering med ca 100 arbetsbodar till byggnation av logistikcenter till stor butikskedja.
Event
2 ihop monterade moduler med installation av glasväggar för god synlighet och öppenhet. Ljusa öppna ytor för anslag och samhällsinformation.
Kontor
Leverans av öppen lokal för gym samt vilorum till brandkåren i Hollola kommun, Finland.
Kontor till Oscar Properties
Kontor
Anpassade moduler för projektkontor. Nytt Tarkettgolv, specialbeställda kontorsmöbler och väggdraperier för trevligare och bättre arbets- och ljudmiljö.
Industri
Projektbeskrivning Projektkontor till Brista värmeverk under byggnation. Moduler monterade i tre våningar med säkerhetsgrindar och vaktkur.
Byggbranschen
Leverans och utbyggnad av 7 + 3 NEW ADVANCE arbetsbodar på byggarbetsplats på Hornö, Enköping. Markutjämning och anslutning till vatten och avlopp. Montering av utvändig trappa. Fullt utrustat kontor och matsal.