Våra genomförda projekt

Exempel på modulbaserade installationer

Algeco levererar till företag, föreningar, myndigheter... Projekt som är både varierande och intelligent utformade. Här är några exempel på våra genomförda projekt, från de enklaste till de mest avancerade. För varje genomfört projekt kan du läsa om uppdraget, vilket utmaning Algeco stod inför, vilka lösningar som valdes och till sist det slutliga resultatet. För varje projekt satsar vi vårt allt så att vi kan se tillbaka efteråt med nöjdhet tillsammans med våra kunder. Algeco använder oavbrutet alla sina tillgångar för att förse dig med komfort, säkerhet och funktionalitet.

Byggbranschen
Leverans och utbyggnad av 7 + 3 NEW ADVANCE arbetsbodar på byggarbetsplats på Hornö, Enköping. Markutjämning och anslutning till vatten och avlopp. Montering av utvändig trappa. Fullt utrustat kontor och matsal.
Manskapsbodar vid industristopp
Industri
Platskontor för byggarbetsplats för Fortum kraftverk i Espoo, Finland. Leverans av 150-160 arbetsbodar under högsäsong.
Event
Modul med biljettluckor, kontorsmodul samt montage trapp upp till tak för tidtagning och press under Stockholm Triathlon 2016. Algeco har levererat till detta projekt sedan 2014.
Byggbranschen
18 manskapsbodar för kontor och omklädning vid Presidentpalatset i Helsingfors.
Byggbranschen
42 manskapsbodar i tre våningar med invändig trappa monterade ovanpå ett parkeringshus. Grund, installation av vatten och avlopp samt sprinklersystem. Projektkontor och omklädningsrum för 80 personer.
Industri
Projektbeskrivning Projektkontor till Brista värmeverk under byggnation. Moduler monterade i tre våningar med säkerhetsgrindar och vaktkur.
Event
2 ihop monterade moduler med installation av glasväggar för god synlighet och öppenhet. Ljusa öppna ytor för anslag och samhällsinformation.
Etablering manskapsbodar på tak Stockholm City
Byggbranschen
12 arbetsbodar för platskontor och omklädningsrum för Metrolit AB. Installation av vatten och avlopp, köksinstallation. Fullt utrustad med kontors- och matsalsmöbler, klädskåp med bänkar.
Event
6 moduler för Popup Cafè i Helsingfors hamn. Installation av stora glasväggar och träpaneler för en unik exteriör design. Förvaringscontainer för förvaring av varulager.
Kontor till Oscar Properties
Kontor
Anpassade moduler för projektkontor. Nytt Tarkettgolv, specialbeställda kontorsmöbler och väggdraperier för trevligare och bättre arbets- och ljudmiljö.
Byggbranschen
Project description 8 manskapsbodar monterade i ett mycket begränsat utrymme i centrala Stockholm. Grundarbete i brant sluttning, installation av vatten och avlopp. Utrustade med klädskåp.
Event
Showroom för Haucon Oy i Finland med moduler från Algeco. Ny fasadfärg och installation av glasväggar och dörrar. Sammansatt i Haucons egen anläggning.
Kontor
Leverans av öppen lokal för gym samt vilorum till brandkåren i Hollola kommun, Finland.
Manskapsbodar för Sippo; Finland
Byggbranschen
Byggarbetsplats gällande byggnation av logistikcenter till stor butikskedja. Cirka 100 arbetsbodar levererade till huvudentreprenör. Ytterligare ett antal separata hyresavtal med underleverantörer.