Bygg och Anläggning

I våra väl genomtänkta lokaler sjuder det av liv och effektivitet!

Algecos modulbaserade byggnader är grunden för din framgång. De gör att du kan bygga upp anläggningar som fungerar som de ska, eftersom de är säkra, bekväma och flexibla. Dessutom ökar de din personals motivation och effektivitet. Upptäck våra genomförda projekt: de har banat väg för många vackra byggnader ...

Byggbranschen
18 manskapsbodar för kontor och omklädning vid Presidentpalatset i Helsingfors.
Byggbranschen
Project description 8 manskapsbodar monterade i ett mycket begränsat utrymme i centrala Stockholm. Grundarbete i brant sluttning, installation av vatten och avlopp. Utrustade med klädskåp.
Manskapsbodar för Sippo; Finland
Byggbranschen
Byggarbetsplats gällande byggnation av logistikcenter till stor butikskedja. Cirka 100 arbetsbodar levererade till huvudentreprenör. Ytterligare ett antal separata hyresavtal med underleverantörer.
Byggbranschen
42 manskapsbodar i tre våningar med invändig trappa monterade ovanpå ett parkeringshus. Grund, installation av vatten och avlopp samt sprinklersystem. Projektkontor och omklädningsrum för 80 personer.
Byggbranschen
Leverans och utbyggnad av 7 + 3 NEW ADVANCE arbetsbodar på byggarbetsplats på Hornö, Enköping. Markutjämning och anslutning till vatten och avlopp. Montering av utvändig trappa. Fullt utrustat kontor och matsal.
Etablering manskapsbodar på tak Stockholm City
Byggbranschen
12 arbetsbodar för platskontor och omklädningsrum för Metrolit AB. Installation av vatten och avlopp, köksinstallation. Fullt utrustad med kontors- och matsalsmöbler, klädskåp med bänkar.
Kontor
Leverans av öppen lokal för gym samt vilorum till brandkåren i Hollola kommun, Finland.
Kontor till Oscar Properties
Kontor
Anpassade moduler för projektkontor. Nytt Tarkettgolv, specialbeställda kontorsmöbler och väggdraperier för trevligare och bättre arbets- och ljudmiljö.