1 vision, 3 produktlinjer

Algeco är känt över hela världen för sina modulbaserade byggnader och säkra förvaringsmöjligheter. Tusentals kunder har redan valt att hyra från Algeco.

Vårt uppdrag är att ha en tydlig vision av våra kunders behov och erbjuda dig anpassade och flexibla lösningar. Med vårt utbud av tjänster och omedelbar tillgång till flyttbara modulbaserade lokaler skapar vi den idealiska lösningen, oavsett ditt projekt.

Vår kunskap och kompetens på marknaden är stor. Tack vare vår erfarenhet under mer än 60 år kan vi erbjuda lösningar för marknadens alla sektorer. Med det bredaste sortimentet och största antalet produkter och tjänster kan Algeco erbjuda dig allt du behöver för dina anställda, besökare och kunder.

Dessa produkter och tjänster har alla sina egna specifika egenskaper.

3 produktlinjer, moduler anpassade utifrån dina behov och din budget!

Kontorsmoduler

ALGECOs flexibla och anpassningsbara kontorsmoduler är en snabb lösning för praktiska, mobila kontor eller event.

Sanitetsmoduler

ALGECOs sanitetsmoduler är den bästa lösningen för tillfälliga sanitetslösningar, t.ex. på byggarbetsplatser, under ROT renoveringar, sociala lokaler, vid säsongsuthyrning och event. De finns i flera olika modeller.

AlgecoStorage

Algeco hyr ut container för en säker, förvaringslösning till ditt projekt. De kan placeras ovanpå varandra i 3 våningar. Algeco kan utrusta dem med förvaringshyllor, säkerhetslås, elektrisk utrustning och belysning.

Glöm inte att kolla in sektionen "Våra lösningar" för mer från Algeco!