1 vision, 3 produktlinjer

Algeco är känt över hela världen för sitt goda rykte på marknaden för modulbaserade byggnader och säkra förvaringsmöjligheter. Tusentals kunder har redan valt att hyra eller köpa från Algeco.

Vårt uppdrag är att ha en tydlig vision av våra kunders behov och erbjuda dig anpassade och uppfinningsrika lösningar. Med vårt utbud av tjänster och omedelbar tillgång till modulbaserade lokaler skapar vi den idealiska lösningen, oavsett ditt projekt.

Vår kunskap och kompetens på marknaden är oöverträffad. Tack vare vår erfarenhet under mer än 60 år kan vi erbjuda lösningar för marknadens alla sektorer. Med det bredaste sortimentet och största antalet produkter och tjänster kan Algeco erbjuda dig allt du behöver för dina anställda, besökare och kunder.

Dessa produkter och tjänster har alla sina egna specifika egenskaper.

3 produktlinjer, moduler anpassade utifrån dina behov och din budget!

Kontorsmoduler

ALGECOs flexibla och anpassningsbara kontorsmoduler är en snabb lösning för praktiska, mobila arbetsplatser.

Sanitetsmoduler

ALGECOs sanitetsmoduler är den bästa lösningen för tillfälliga installationer av sanitetslösningar, t.ex. på byggarbetsplatser, i sociala lokaler, vid säsongsuthyrning och event. De finns i flera olika modeller.

Förvaringscontainrar

En säker, mobil förvaringslösning som kan placeras ovanpå varandra i 3 våningar. Kan på begäran utrustas med hyllor, säkerhetslås, elektrisk utrustning och belysning.

Glöm inte att kolla in sektionen "Våra lösningar" för mer från Algeco!