1 vision, 3 produktlinjer

 

När vi tar oss an ett uppdrag ser vi till att tydligt förstå kundens behov. Utifrån det kartlagda behovet sätter vi, med hjälp av både erfarenhet och ett visst mått uppfinningsrikedom, samman ett anpassat erbjudande. Med utgångspunkt i vårt utbud av tjänster och lättillgängliga moduler skapar vi den idealiska lösningen, oavsett ditt projekt.

Eftersom vi har arbetat med det här i mer än 60 år kan vi idag utan problem erbjuda lösningar för marknadens alla sektorer. Alla våra produkter och tjänster har nämligen sina egna specifika egenskaper. Vårt breda sortiment och stora antal produkter och tjänster gör att vi kan erbjuda dig allt du behöver för anställda, besökare och kunder.

Tusentals kunder har genom åren valt att hyra eller köpa från Algeco – gör det du också. Vi ska göra allt för att du ska känna dig nöjd och trygg med oss!

ALGECOS 3 produktlinjer med moduler anpassade utifrån dina behov och din budget!

Kontorsmoduler

ALGECOS flexibla och anpassningsbara kontorsmoduler är en snabb och bra lösning för praktiska och mobila arbetsplatser.

Sanitetsmoduler

ALGECOS sanitetsmoduler finns i flera olika modeller och är den bästa lösningen för tillfälliga installationer av sanitetslösningar, på exempelvis byggarbetsplatser, i umgängeslokaler, vid säsongsuthyrning och event.

Förvaringscontainrar

Våra förvaringscontainrar är en säker och mobil förvaringslösning som kan placeras ovanpå varandra i tre våningar. Dessa kan efter önskemål utrustas med exempelvis hyllor, säkerhetslås, elektrisk utrustning och belysning.

Glöm inte att kolla in sektionen "Våra lösningar" för mer från ALGECO!