Vi kan byggetableringar

På Algeco levererar vi snabbt flexibla manskapsbodar och sanitetsmoduler för ditt projekt. Ifall det skulle dyka upp något du behöver hjälp med finns vi där för dig även efter att installationen är slutförd. Vi ser till att alltid svara snabbt på dina frågor och tar hand om eventuella problem åt dig.

 

Kontor, matsalar, mötesrum, duschar och toaletter – allt du kan tänkas behöva för projektet lägger vi till din etablering. Vi hyr också ut också alla tänkbara tillbehör, från enklare matstolar till bra kontorsmöbler, kylskåp, micro, AC, brandutrustning och torkskåp, ja listan kan göras lång.

Vi anpassar även hygien- och säkerhetskraven beroende på vilket projekt arbetsbodarna och utrustningen är avsedd för, exempelvis industrin, byggsektorn eller event.

Moduler för industri

KOMFORT & DESIGN

Beroende på vilket projekt modulerna ska användas till ställs olika krav på utförande när det kommer till komfort och design. Tack vare det breda sortimentet kan Algecos moduler alltid tillgodose dina behov. Våra moduler är ljusa, öppna och flexibla.

NUMMER ETT I VÄRLDEN

1955 lanserade Algeco konceptet modulbaserade containrar. Så här drygt sextio år senare är vi inte längre ensamma på marknaden, men vi kan stolt säga att vi fortfarande är nummer ett. Med inte mindre än 320 000 moduler och en omfattande internationell expertis har ett ständigt ökande antal kunder valt att samarbeta med Algeco. Vi bedriver för närvarande verksamhet i hela 29 länder: Australien, Belgien, Brasilien, Estland, Finland, Frankrike, Förenade Arabemiraten, Italien, Litauen, Luxemburg, Kanada, Kina, Mexiko, Nederländerna, Nya Zeeland, Polen, Portugal, Republiken Tjeckien, Rumänien, Ryssland, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Storbritannien, Tyskland, Ungern, USA och Österrike.

ALLTID NÄRA DIG

Algeco är verksamma med modulbaserade byggnader över hela världen. Samtidigt är vårt fokus att vara nära dig genom snabba leveranser och flexibilitet. Vår kompetens sträcker sig över de flesta sektorer, från exempelvis kontor, event och förvaring, till byggarbetsplatser, industrin och specialprojekt.

Algeco är marknadsledande inom modulbaserade byggnader och strävar ständigt efter att leverera moduler och tjänster av högsta kvalitet. Vi erbjuder ett komplett sortiment av moduler och utrustning. Tillsammans med dig tar vi fram till den bästa lösningen för ditt projekt!