Expert på modulbaserade byggnader

På Algeco levererar vi snabbt och flexibelt den modulbaserade lokal du behöver. Vi tar hand om dina bekymmer, även efter att installationen är på plats. Du kan vara säker på att du får ett snabbt svar på dina frågor. Oväntade problem löser vi på ett flexibelt sätt.

 

Som marknadsledare är Algeco en förebild för andra. Vi tänker visa vägen även vad gäller hållbarhet och miljö.

Vi lägger till kapprum, matsalar, mötesrum eller duschar till din modulbyggnad, tillsammans med alla tillbehör du kan behöva: från enkla matstolar till designmöbler, försäkringar till torkskåp.

Varje modulbyggnad är helt tillförlitlig. Alla moduler och tillbehör uppfyller ställda krav, liksom hygien- och säkerhetsföreskrifter så att det passar för olika områden, t.ex. Industrin, byggsektorn, event etc. 

KOMFORT & DESIGN

Algecos moduler är utformade för att tillgodose kundernas behov. Vi levererar ljusa, öppna och flexibla moduler med snabb service och leverans.

NUMMER ETT I HELA VÄRLDEN

Algeco lanserade konceptet modulbaserade containrar 1955. Sextio år senare är vi inte längre ensamma på marknaden, men vi är fortfarande nummer ett. Med inte mindre än 320 000 moduler och en omfattande internationell expertis har ett ökande antal kunder valt att samarbeta med Algeco. Vi bedriver för närvarande verksamhet i 29 länder: Australien, Belgien, Brasilien, Estland, Finland, Frankrike, Förenade Arabemiraten, Italien, Litauen, Luxemburg, Kanada, Kina, Mexiko, Nederländerna, Nya Zeeland, Polen, Portugal, Republiken Tjeckien, Rumänien, Ryssland, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Storbritannien, Tyskland, Ungern, USA och Österrike.

NÄRA DIG

Algeco är välkänt för sina modulbaserade byggnader i hela världen. Men vårt fokus är att vara nära dig. Våra snabba leveranser och flexibilitet gör hela skillnaden. Det är det som är nyckeln till våra samlade globala och lokala framgångar.
Vår största kompetens har förvärvats inom viktiga sektorer som exempelvis kontor, event, förvaring, byggarbetsplatser, industrin och specialprojekt.