Vi kan byggetableringar

På Algeco levererar vi snabbt flexibla manskapsbodar och santietsmoduler för ditt projekt. Ifall det skulle dyka upp något du behöver hjälp med finns vi där för dig även efter att installationen är slutförd. Vi ser till att alltid svara snabbt på dina frågor och tar hand om eventuella problem åt dig.

 

Kapprum, matsalar, mötesrum, duschar och toaletter – allt du kan tänkas behöva lägger vi till din etablering. Vi ordnar också alla tänkbara tillbehör, från enklare matstolar till bra kontorsmöbler, AC, brandutrustning och torkskåp.

Vi kan anpassa hygien- och säkerhetskraven beroende på vilket projekt arbetsbodarna och utrustningen är avsedd för – exempelvis industrin, byggsektorn eller event.

KOMFORT & DESIGN

Beroende på vilket projekt modulerna ska användas till ställs olika krav på utförande när det kommer till komfort och design. Tack vare det breda sortimentet kan Algecos moduler alltid tillgodose dina behov. Våra moduler är ljusa, öppna och flexibla.

NUMMER ETT I VÄRLDEN

1955 lanserade Algeco konceptet modulbaserade containrar. Så här drygt sextio år senare är vi inte längre ensamma på marknaden, men vi kan stolt säga att vi fortfarande är nummer ett. Med inte mindre än 320 000 moduler och en omfattande internationell expertis har ett ständigt ökande antal kunder valt att samarbeta med Algeco. Vi bedriver för närvarande verksamhet i hela 29 länder: Australien, Belgien, Brasilien, Estland, Finland, Frankrike, Förenade Arabemiraten, Italien, Litauen, Luxemburg, Kanada, Kina, Mexiko, Nederländerna, Nya Zeeland, Polen, Portugal, Republiken Tjeckien, Rumänien, Ryssland, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Storbritannien, Tyskland, Ungern, USA och Österrike.

ALLTID NÄRA DIG

Algeco är verksamma med modulbaserade byggnader över hela världen. Samtidigt är vårt fokus att vara nära dig. Genom snabba leveranser och flexibilitet kan vi alltid hålla våra löften – det gör hela skillnaden enligt oss. Det är vårt arbetssätt som är nyckeln till våra lokala och globala framgångar. Vår kompetens sträcker sig över de flesta sektorer, från exempelvis kontor, event och förvaring, till byggarbetsplatser, industrin och specialprojekt.

Algeco är marknadsledande inom modulbaserade byggnader, eller prefabricerade byggnader som det också kallas. Vi är experter på modulbaserade byggnader och strävar ständigt efter att leverera moduler och tjänster av högsta kvalitet. Algeco erbjuder ett komplett sortiment för alla typer av tillfälliga byggnader. Tillsammans med dig tar vi fram till den bästa lösningen!