5 anledningar – Därför är modulbyggnader perfekta som skolor och förskolor

 1. Rätt förutsättningar ger bättre inlärning

  God luftkvalitet och mycket naturligt ljus är avgörande för en bra miljö som barn och ungdomar trivs i. Ett bra inomhusklimat är viktigt för att elever och personal ska kunna koncentrera sig. Därför bör du försäkra dig om att luft- och ljuskvaliteten är bra, liksom att såväl byggnaderna som ventilationssystemen uppfyller gällande krav. Våra lokaler? De håller högsta kvalitet på samtliga punkter.

 2. Olika människor, rum och behov

  Möjligheterna med modulbyggnader är oändliga eftersom de ger en stor flexibilitet och att du kan välja den layout som du behöver. De går att likna vid massiva byggstenar utan manual. Du kan sätta ihop de olika modulerna precis som du vill. Dessutom kan du i ett senare skede både ändra och lägga till moduler, om du till exempel behöver mer yta eller om lokalerna ska användas för ett annat ändamål.

 3. Snabb etablering

  På Algeco finns moduler för såväl uthyrning som köp. Men oavsett vilken modell du väljer är en av de största fördelarna att de etableras på kort tid. Medan vi tillverkar lokalerna kan etableringsplatsen förberedas, vilket sparar både tid och resurser.

 4. Smarta lösningar

  När vi bygger våra lokaler anlitar vi erkänt duktiga arkitekter. Detta för att tillgodose barnens behov på bästa sätt. Kundanpassningen är viktig, inte minst för att få ut så mycket som möjligt av det tillgängliga utrymmet.

 5. Kompetens och erfarenhet

  På Algeco har vi bred erfarenhet av skol- och förskolebyggnader. Vi vet vad som behövs och utvecklar ständigt vår kompetens. Även våra byggnader utvecklas kontinuerligt, särskilt för att följa tekniska föreskrifter och framtidens behov.

Vill du veta mer om modulärt byggande?
Kontakta oss! >>>