Vård & Omsorg

Hyr eller köp dina vårdlokaler från Algeco

Att använda modulbyggnader för vård och omsorg är en flexibel och kostnadseffektiv lösning. Algecos produkter täcker behovet för såväl tillfälliga som permanenta behov.

Under pandemin kom Algecos produkter väl till pass vid covid-19-testning. Och när Falu Lasarett, Dalarnas största sjukhus, renoverade barn- och ungdomsmottagningen användes modulerna som tillfällig mottagning. Två lysande exempel på hur smidiga och effektiva lösningar Algeco har när det gäller lokaler för vård och omsorg.

Från oss kan du välja om du vill hyra eller köpa moduler för vård och omsorg. Det du kan räkna med är kvalitetslokaler som vi anpassar fullt ut efter din vårdverksamhet.

Inte nog med att de anpassas. Det är också kostnadseffektivt att välja byggnader för vård och omsorg från Algeco. Eftersom behovet ofta är tillfälligt kan våra moduler användas till flera projekt under sin livstid – vilket också bidrar till mindre produktion och utsläpp.

Våra vård och omsorgs-moduler kan enkelt dockas ihop med befintliga byggnader. Vill du veta mer? Prata med våra duktiga säljare!