Algeco exklusiv återförsäljare av unika containerlås

Algeco ingår samarbete med den danska låsspecialisten Mavako. Ett samarbete som innebär att Algeco blir ensam återförsäljare av två unika låsmodeller i Sverige och Norge.

Algeco har glädjen att meddela om en riktig pangnyhet. Nu har företaget exklusivitet på att sälja Mavakos unika containerlås Flexlock 1500 och 3800i i såväl Norge som Sverige.
– Båda låsen tillhör den högsta säkerhetsklassen på marknaden och är perfekt lämpade för våra kunder. De passar särskilt bra för exempelvis sjöcontainrar och containrar som används som förråd, för förvaring och vid byggarbetsplatser. Självklart går det att köpa låsen till både nya och redan sålda eller uthyrda containrar, säger Anette Olofsson, säljare och ansvarig kontaktperson för låsen i Sverige.

Flexlock 1500 är testad och godkänd av SP i Sverige enligt SSF 1051 för klass 5. Den är kompatibel med de flesta kända låssystemen och monteras på 30 sekunder utan vare sig verktyg eller ingrepp i containern.

– Den ger ett extremt motstånd mot mekanisk påverkan. Och bland det bästa är att den smidigt kan flyttas mellan olika containrar, säger Anette och berättar om 3800i-modellen:
– Det är en låsbom med nyckel. Ett väldigt säkert lås, som bara tar ungefär 15 minuter att montera. Med 3800i får du optimalt skydd mot inbrott.

Behöver du ett säkert lås till din container? Kontakta:
Anette Olofsson, säljare och ansvarig över containerlåsen i Sverige.
031-92 36 08
anette.olofsson@algeco.com

Mavako Flexlock 1500
Ett patenterat låssystem som inte kräver någon montering med verktyg utan snabbt klickas på containern.

Mavako 3800i
Ett låsbeslag som ger optimalt skydd mot inbrott. Monteras enkelt och snabbt på 15 minuter.