Algeco fortsätter satsningen: ny säljare på plats

Martin Månulv är ny containersäljare på Algeco. In i rollen har han med sig lång erfarenhet från såväl branschen som produkterna som han ska sälja.
– Det är jätteroligt att vara en del av ett företag som vill, ska och vågar satsa, säger han.

Han må vara nyanställd. Men för Martin Månulv är Algeco knappast nytt. I sina tidigare tjänster som arbetsledare på Ramirent och Stavdal hade han nära kontakt med företaget i bland annat byggprojektet av Hotell Draken.
Sedan slutet av januari är han en del av teamet på andra sidan, som säljare av containrarna som han tidigare har hyrt in.
– Jag har mycket kunskap från uthyrningsverksamhet som jag tar med mig in i rollen. Dessutom är det en trygghet att ha erfarenheter från branschen, säger Martin.

Han är glad över sin nya roll och nämner det som rätt kliv att ta.
– Den största skillnaden är de korta beslutsvägarna och att jag får vara involverad i en sådan stor del av processen. Algeco är ett spännande företag som vill växa och det känns väldigt bra att vara med på resan framåt. Det är särskilt kul att få sätta mig in i ombyggnation av containrar, där är vi experter.

Vem är då Martin?
– Jag lever med min fru, våra sex barn och hund i Hisings Kärra. Mitt största intresse är träning, såväl crossfit som på gym. Jag försöker att komma i väg tre–fyra gånger i veckan för att träna.