Algeco ingår samarbete med världsledare

Just nu förädlas fyra högteknologiska containrar på Algeco i Torslanda. En beställning som blev till tack vare det nya partnerskapet med Schneider Electric.
– Att vi knyter samarbeten med stora, ledande företag visar att vi är på rätt väg, säger Thomas Hansson, säljare på Algeco.

Schneider Electric är ledande inom energihantering och finns representerat över hela världen. De fyra containrarna, som ska användas som datahallar, kommer att innehålla deras avancerade produkter.
Och Thomas Hansson tror att det är början på något större som leder till mer framöver.
– Vi har flera produkter som jag tror intresserar Schneider. Jag är säker på att vi kommer att jobba tajt tillsammans i fler projekt där vi kan utveckla olika koncept, säger han.

Niklas Rosén på Schneider Electric har anlitat Algeco i en tidigare roll på ett annat företag. Nu såg han chansen att anlita containerspecialisten i ett nytt projekt och kontaktade Thomas.
– Algeco är ett jättebra företag med duktiga medarbetare. De sätter sina kunder först och är experter på problemlösning. Med det här partnerskapet kan vi hjälpa varandra att göra fler och ännu bättre affärer tillsammans, säger Niklas, som är Midmarket Sales KAM, Secure Power.
– Framtiden är fylld av spännande möjligheter för både oss och Algeco.

Vill du veta mer om detta eller andra projekt? Sänd oss ett mail!