Algeco lanserar ny webbplats: ”Väldigt stolta”

Nu är den här. Efter förvärven hittas nu de fyra varumärkena Algeco, Uniteam, Temporary Space Nordics och Wexus på den nya webbplatsen Algeco.se.

Förra året gjorde Algeco tre större förvärv. Nu samlas de fyra varumärkena under ett och samma namn – och på samma webbplats.
– Att bygga med moduler är en riktigt snabb byggteknik. Snabbhet har också präglat vår sammanslagning. Vi gör den här omställningen på rekordtid och är väldigt stolta över resultatet, säger Kristian Grimsbo, affärsutvecklare.
– Nu är vi en helhetsleverantör. Ett mycket starkare bolag med en webb där du hittar allt inom containrar och moduler.

Algeco, som är den största aktören i Europa på modulbyggande, har tack vare förvärven den bredaste produktportföljen på marknaden.
– Även om vi är störst i Europa på det vi gör jobbar vi efter devisen ”all business is local”. Det ska vara enkelt att anlita oss, oavsett om du är ute efter att hyra container, ska bygga en skola eller boende av moduler. Här hittar du allt, säger Kristian Grimsbo.

Var du än befinner dig på den nya webbplatsen är du bara ett par klick från att komma i kontakt med rätt person för din fråga eller ditt projekt.
– Det är en sajt som kommer att attrahera alla. Söker du efter fakta, bilder, specifika produkter eller kontaktuppgifter blir det enkelt att hitta rätt och navigera runt.

Satsningen på den nya webbplatsen blir också ett avstamp för den nya grafiska profilen i bolaget på global nivå.
– Vi blir först ut i koncernen att använda den nya grafiska profilen. När profilen har tagits fram har fokus framför allt legat på att den ska vara webbanpassad, och då såg vi vår chans att anamma den direkt.

För mer information: Kristian Grimsbo, +46702390472, kristian.grimsbo@algeco.com

Om oss:
Algeco är ett ledande tjänsteföretag specialiserat på modulutrymmen. Vi erbjuder försäljning och uthyrning av högkvalitativa byggnader, bodar och containrar i ett antal sektorer anpassat efter kundens krav. Däribland offentlig förvaltning (skolor, förskolor, vårdanläggningar), industri, bygg, infrastruktur och energi. Vi skapar lokaler att leva, lära och arbeta i.
Algeco ingår i Modulaire Group, som har verksamhet i 25 länder med cirka 250 000 modulutrymmen, flyttbara enheter och boendelösningar i flottan.