Algeco levererar ny restaurang till Sibylla

Partnerskapet mellan Algeco och Sibylla fortsätter att ge resultat. I våras levererades en restaurang till Tranås. Nu växer samarbetet när kedjan etablerar i Orsa.
– Jag åkte till Tranås och blev förbluffad. Jag kände att ”det här ska vi ha i Orsa också”, säger Micke Tuncer, franchisetagaren som nu öppnar sin andra Sibyllarestaurang.

I våras öppnade Sibylla en ny restaurang i Tranås. Förhoppningen var att det var den första av flera framtida restauranger för kedjan. Och så blir det.
Drygt ett år senare ska Micke Tuncer välkomna besökare till sin nya restaurang i Orsa – byggd på moduler från Algeco.
– Jag var skeptisk på förhand och trodde att det skulle se ut som baracker. Jag åkte dit, 60 mil enkel resa, och blev väldigt positivt överraskad, säger Micke, som också driver Sibyllarestaurang i Sveg.

Micke Tuncer har fått många positiva reaktioner sedan det blev officiellt att restaurangen ska öppna. Och han är lika entusiastisk själv. Extra spännande blir det med modulkonceptet.
– Det blir en hållbar satsning. Modulerna byggs med smarta materialval och fastigheten ska vara återvinningsbar. Dessutom kommer vi att kunna komplettera med solceller, säger han.

Conny Boudin, säljare på Algeco, som också ansvarade för Tranås-etableringen, kommenterar projektet.
– Resan tillsammans med Sibylla fortsätter och konceptet utvecklas. Alla inblandade tror på det här. En modulrestaurang går fort att etablera jämfört med traditionellt bygge, samtidigt som det innebär större flexibilitet, säger han och fortsätter:
– Det är ingen skillnad mot ett vanligt permanentbygge. Restaurangen kommer att följa alla lagkrav för BBR 29, isolering och energi. Industriellt byggande har slagit igenom och är nu det självklara byggsättet för många.

Planen är att restaurangen i Orsa ska öppna för besökare under våren 2024.
– Jag är jättenöjd med presentationen från Algeco. Det är ordning och reda och Conny har varit samarbetsvillig genom hela planeringsprocessen. Han är lika engagerad som vi och det känns bra, säger Micke Tuncer.

Projektkontakt: 
Conny Boudin, Sales Representative
conny.boudin@algeco.com
+46 720-585 517

Företagsfrågor:
Nina Flood, Managing Director
nina.flood@algeco.com
+46 725 380 385