Algeco lockar till sig Ramon Fernandez som försäljningschef

Algeco förstärker. Ramon Fernandez är ny försäljningschef för moduler och kliver in med gedigen erfarenhet inom branschen.
– Kunderna ska känna att de har kommit till proffs när de vänder sig till oss, säger han.

Det är med lång erfarenhet av modulförsäljning som Ramon Fernandez kliver in i sin nya roll på Algeco. Han kommer senast från en roll som Sales Manager på Adapteos avdelning för permanent space. Men nu väntar en ny utmaning för en förväntansfull Ramon, som har gjort sina första veckor på företaget.
– Det är mycket spännande på gång i verksamheten, vilket känns otroligt givande. Både bolaget och rollen passar mig och mina värderingar som handen i handsken. Vi ska bygga vidare på allt som vi gör bra och ta oss an marknaden ödmjukt med professionalism, säger han.

Richard Brundin, som fram till nu har varit försäljningschef för samtliga tre affärsområden, kommer att fortsätta med ett fokuserat ansvar för container- och bodsidan.
En lösning som Nina Flood, Managing Director på Algeco, är nöjd med.
– Att få in Ramon i teamet är en ynnest! Han har helt rätt profil för rollen och kommer att axla ansvaret med bravur. Med honom vid rodret för försäljningsteamet för modul kommer vi fortsätta ta stora kliv framåt mot våra företagsmål om att leverera förstklassiga produkter och tjänster, säger Nina.

Algeco är ett företag som Ramon Fernandez länge har tyckt verkar spännande.
– Det finns ett bra ledarskap och kultur inom företaget. Det ska vi bygga vidare på. De flesta bolagen i branschen har likvärdiga produkter. Det som särskiljer oss är vår personal. Det är människorna som gör Algeco och där är vi som starkast. Det finns en inställning och ett beteende som gör att vi kan vårda våra affärer och kunder, säger Ramon och berättar vad han vill tillföra:
– Jag har lång bakgrund från permanenta modulprojekt. Mina kunskaper och erfarenheter tror jag kommer till nytta även på rental-sidan, som har ett annat upplägg.

Vad i modultänket är det som tilltalar dig?

– Du kan göra så mycket med moduler. Den största fördelen är att du enkelt och snabbt kan få fram en byggnad eller utrymme som löser dina behov, och som samtidigt uppfyller en väldigt hög kvalitetsnivå. Det ställs samma krav som på traditionella permanentbyggnader, men du kan alltid anpassa efter de behov som dyker upp över tid, säger Ramon.