Andreas Norrman

Med sin långa erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen är Andreas Norrman som klippt och skuren för rollen som säljare på Algeco. Vad han uppskattar mest? Att det alltid är full fart och många projekt i gång.

Att få anpassa och tillsammans med kunden hitta lösningar. Det gillar Andreas Norrman mest i rollen som modulsäljare.
– Det är mycket mer omfattande än att bara ställa ut modulerna och låta kunden flytta in. Som säljare är jag med i hela processen och får en helhet av projektet. Att vi dessutom har korta ledtider från start till mål gör att det alltid är många bollar i luften. Vi gör allt för att hitta den ultimata lösningen i varje projekt, säger han.

Andreas bor tillsammans med sin sambo och deras två barn i Kungsbacka, söder om Göteborg. Det gör att han är stationerad på kontoret i Torslanda där han sitter i Algecos kontorsmoduler.
– Det är en av marknadens mest moderna och komfortabla modul. Vi får ofta beröm från kunder och leverantörer som besöker oss. Det är svårt att tro det om moduler, men så är det verkligen.

Det var i slutet av förra sommaren som Andreas klev in i tjänsten på Algeco. Det med en lång erfarenhet från bygg och fastigheter i ryggen.
– Det har varit en väldigt spännande första tid. Mycket har hänt och jag har blivit väl omhändertagen. Den här delen av branschen skiljer sig en del från mina tidigare erfarenheter. Framför allt att det går undan och att vi har många projekt med kundkontakter i gång samtidigt. Det gillar jag.

Berätta om ett roligt projekt som du är involverad i just nu?
– Vi etablerar en trevåningsskola i Norrköping som ska stå klar i början av sommaren. Det är en rolig affär med drygt 50 moduler som ska på plats och en hel del projektspecifika anpassningar. Det kommer att bli riktigt fräscht och bra.