Andreas skapar lösningar – både på jobbet och privat

Snabba processer, varierande projekt och en produkt som spelar en viktig roll i samhället. Det är bara några av anledningarna till att Andreas Norrman har hittat den perfekta yrkesrollen – modulsäljare på Algeco.

– Att få vara med under hela livscykeln är ganska spektakulärt, säger han.

Andreas Norrman inledde sin resa på Algeco hösten 2021. Men i modul- och byggbranschen har han varit i ett drygt decennium. Ett tecken på att han trivs. 

– Det som jag tycker är roligt är variationen. Från väldigt snabba processer där det är klara bygglov till projekt där jag får vara med från förstudiefasen till dess att lokalerna står på plats, säger han och fortsätter:

– Dessutom får man hela tiden lära sig något nytt att lägga till sin kunskapsbank. Vi är ett ungt och innovativt bolag, men har personal med väldigt lång branscherfarenhet. Den blandningen är väldigt spännande.

Att moduler har så mycket positiva egenskaper gör arbetet både lättare och roligare, menar Andreas.

– Du kan göra så mycket mer med dem än vad många tror. Oavsett om det handlar om en skola, vårdcentral, ett boende eller kontor får du ljusa, stimulerande miljöer att arbeta och verka i. Samtidigt som vi är mycket mer snabbfotade och ändå klarar alla myndighetskrav som ställs vid en nybyggnation.

Han uppskattar också hur Algeco bidrar till hela samhället. 

Genom att kunna erbjuda ett brett produktutbud med bodar, containrar och moduler finns det så gott som alltid en lösning på kundens problem. 

– Vi är alltifrån fastighetsutvecklare och byggare till fastighetsförvaltare. Dessutom avvecklar vi byggnaderna också. Därmed finns vi med genom hela livscykeln. Därutöver är det extremt lätt att både växa och krympa med våra lokaler, vilket gör att de alltid kommer att fylla sitt syfte. Med befolkningsökningen i Sverige kommer också behovet av nya lokaler att öka. Samtidigt som årskullarna ständigt varierar i olika stadsområden. Då är flexibla moduler det bästa alternativet.

Även på fritiden gillar Andreas skapande i olika former. Bland annat i trädgården där han gärna påtar eller med sitt konst- och designintresse. Alldeles nyligen köpte han exempelvis en fartygspropeller i brons.

– Den har tidigare stått på Götaverken här i Göteborg och har en spännande historia. Sådant tycker jag är kul. I övrigt är jag inne i den fas av livet där mycket tid går till familjen och barnens aktiviteter.


Vill du komma i kontakt med Andreas eller någon av våra andra säljare?

Klicka här för att komma till alla kontaktuppgifter.