Anette bygger relationer

Hur kul kan det vara att arbeta med försäljning och uthyrning av containrar? Frågar du Anette Olofsson, säljare på Algeco, är svaret solklart.
– Jätteroligt. Det finns oändliga möjligheter för hur de kan konstrueras och inredas, säger hon.

Hon kom till företaget för att jobba med ekonomi. Och frånsett en liten utflykt till ett liftbolag har Anette sedan slutet av 1990-taletbara haft Algeco, tidigare Uniteam, som arbetsgivare. Efter en tid blev hon säljare och det går inte att ta miste på vad hon tycker om produkterna.
– I grund och botten är det plåtburkar i ISO-standardmått som är anpassade för att transporteras på båtar, lastbilar och tåg. Men det går att göra så mycket när det kommer till containrar. Det är en riktigt häftig produkt, säger hon.

Anette är stationerad på Torslandakontoret i Göteborg. Och hon har sina knep för att skapa tillit från kunderna.
– Att lyssna, känna in och skapa relationer med dem. Jag brinner för att hitta lösningar tillsammans med kunder, leverantörer och mina kollegor.

Även om hon jobbar mycket med kökscontainrarna är det en annan som hon håller som favoritprodukt.
– Det måste vara glascontainrarna, som bland annat kan användas som showroom. Faktum är att jag var med och tog in dem från början, säger Anette och fortsätter:
– Vi fick en förfrågan under Turistmässan. Radison Blu Riverside Hotel på Hisingen inredde den som ett hotellrum och hade skådespelare som agerade hotellgäster inuti. Därefter har mängder med kunder förstått tjusningen med den här sortens containrar.

Kontakta Anette? Klicka här >>