Ännu ett lyckat Algeco-år!

Året närmar sig sitt slut och det har blivit dags för mig att sammanfatta våra framsteg. Och de är många – även i år.

Telefonerna ringer och vi attraherar alltifrån mindre företag till världsledande jättar. För att inte nämna alla kommuner runt om i Sverige som hittar sina lösningar i våra produkter… Det har varit ett händelserikt år och vi växer stadigt åt rätt håll. Det märks inte minst på personalstyrkan, som ökar snabbt. Vi rekryterar duktiga kollegor och har samtidigt fått till en fantastisk lagstruktur och sammanhållning inom Algeco.

Att må bra på jobbet ska inte ses som en förmån. För oss är det en självklarhet att sträva mot. Därför lägger vi mycket krut på säkerhet, trygghet och att svetsa samman det starkast möjliga teamet. Det gör vi genom sociala sammankomster och roliga utmaningar som exempelvis Sport Challenge, där alla anställda uppmuntras till fysiska aktiviteter både på och utanför arbetstid.

På toppen av allt det här har vi dessutom lyckats lansera nya produkter som jag är säker på kommer att göra avtryck i vår framtid.

Vill du anlita ett av de ledande företagen inom modulära byggnader, containrar och arbetsbodar? Då är det till oss som du ska höra av dig!

Innan jag avslutar vill jag önska er god jul, ett fint slut på 2022 och gott nytt år. Jag längtar redan efter att få sammanfatta ännu ett framgångsrikt år om tolv månader. Men innan dess ska vi ha ytterligare ett riktigt roligt år – och gärna tillsammans med just dig!

Nina Flood
Managing Director, Algeco Sverige