Foodtankers är miljöhjältar!

DE ÅTERVINNER EN HEL BYGGNAD!

Bygglovet är klart! Nu planerar vi för leverans av den begagnade byggnad som vi i höstas annonserade ut.

Byggnaden kommer att bli ett nytt kontor till Foodtankers AB i Karlshamn. Planen är att lägga till ett välkomnande trapphus och sedan skapa kundanpassade kontorslokaler för beställarens verksamhet. Byggnationen är planerad att ske under första halvåret under 2020.

Genom detta projekt tycker vi självklart att Foodtankers är miljöhjältar. Vi kommer säkert återkomma både i nyhetsbrev och sociala medier löpande från detta projekt.

PULSRUMMET PÅ PLAN 1
Företagets pulsrum är sambandscentralen där transporterna planeras och bokas. Här vill man ha tät kommunikation och lätt att kommunicera med varandra. Därför tillskapas ett stort öppet landskap där energin kan flöda. Centralt i byggnaden finner man kök, matsal och hygienutrymmen.
Genom en dörr till höger kommer man även kunna ta sig till övriga anläggningen där chaufförer och verkstadshallar finns.

MÖTESRUM PÅ PLAN 2
Två konferensrum kommer att återfinnas på plan 2 där ekonomiavdelningen och övrig administration samlas. Även här vill man ha enkla snabba kommunikationsvägar och därför värderar man även mycket öppna ytor här.
Det stora konferensrummet är tänkt att kunna passa vid företagets helgruppsinformationer.

Är du intresserad av att bygga med nya eller begagnade moduler så kontakta oss så kan vi se på hur ert behov ser ut och vilka möjligheter som vi har att erbjuda! Foodtankers är miljöhjältar när de återvinner en hel byggnad. Är det er tur nästa gång?

Så tveka inte att höra av dig!

För mer info: Kristian Grimsbo, 0702-390 472, kristian.grimsbo@algeco.se