Fyra varumärken blir ett – samlas under namnet Algeco

Uniteam, Algeco, Wexus och Temporary Space blir ett och samma bolag. Efter de tre förvärven står det klart att företagen samlas under namnet Algeco.
– Det ger stora strategiska fördelar att samlas under ett och samma namn, såväl för oss som för våra kunder, säger Steinar Aasland, MD, Algeco Nordic AS.

Sammanslagningen pågår för fullt och du som kund kommer successivt att märka av de olika varumärkenas övergång till Algeco.
– Sammantaget blir det enklare för våra kunder, som kan vända sig till en leverantör för en mängd tjänster och produkter. Algeco är redan en modul- och containerpartner i toppklass. Nu blir vi ännu starkare, säger Steinar.

I april förvärvades Uniteam av Algeco. Senare under året har även Wexus och Temporary Space blivit uppköpta till koncernen. Nu står det alltså klart att samtliga företag samlas under företagsnamnet Algeco, med cirka 250 000 moduler och containrar världen över. Du som kund kommer fortsatt att få samma service och hjälp. Nu fortsätter vi att bygga på Algecos starka varumärke i Sverige, Norden och Europa.

För mer information, kontakta:
Steinar Aasland, MD, Algeco Nordic AS, +47 51 63 50 00
Nina Flood, MD, Algeco Sverige, +46 72 538 03 85

Om Modulaire Group
Modulaire Group där Algeco ingår är ett världsledande företag inom företagstjänster som specialiserar sig på modulära lösningar. Vi skapar smarta utrymmen för människor att leva, arbeta och lära sig. Vår verksamhet är utformad för att hjälpa kunder att hitta rätt lokallösning, oavsett vilka krav de har. Med huvudkontor i London har Modulaire Group verksamhet i 23 länder med cirka 250 000 moduler och containrar.