Jonas Wilander – ny site manager i Torslanda

Jonas Wilander beskriver sig som en strukturerad team player som älskar ordning och reda. En grovarbetare som inte tvekar att hjälpa till där han behövs mest. Men det är främst i rollen som site manager i Torslanda som han nu har kommit för att förstärka Algeco.

– Jag trivs otroligt bra hittills, säger Jonas, som närmast kommer från Ramirent.

När han fick höra att det fanns en ledig tjänst på Algeco var det inte mycket att tveka på. Efter tio år på bolag i maskinuthyrningsbranschen var smålänningen Jonas Wilander sugen på att ta ett nytt kliv i karriären.

– En gammal kollega hade börjat här på Algeco och därigenom hade jag redan fått en bra känsla av företaget. Så när det här jobbet dök upp sökte jag och fick chansen. Det är jag väldigt glad över, säger han.

Han är stationerad i Torslanda där han ska vara site manager. Att ha många bollar i luften är något som han gillar.

– På Ramirent har jag haft mängder av uppdrag och jobbade med det mesta. Alltifrån fallskyddsmontering och ställningsmontage till returhantering, arbetsledare och verkstadschef. Jag tycker att det är kul att vara involverad i många olika grejer och är bra på att ha övergripande koll.

– Därför passade det perfekt att jag inledde med två veckors introduktion där jag fick vara med alla kollegor och se hur det går till i hela verksamheten.

Därefter har känslan som Jonas hade innan han började på Algeco både infriats och förstärkts.

– Jag trivs otroligt bra hittills och har kommit in i gänget på alla håll. Det känns väldigt inspirerande och jag ser med spänning fram emot vad vi kan åstadkomma tillsammans framöver.

Vem är Jonas vid sidan av jobbet?

– Jag har två barn varannan vecka, så när jag är ledig är det mycket fokus på dem. Jag är också väldigt sportintresserad och har spelat en hel del fotboll genom åren, så jag går gärna på olika idrottsevenemang. Eller åker hem till Småland där vi har en stuga.


Vill du komma i kontakt med Jonas eller någon av våra andra medarbetare?

Här hittar du alla kontaktuppgifter!