Julledighet stundar – och vad passar då bättre än en hälsning från Algeco.

– Vi vill önska en riktigt fin och god jul. Med ett unikt erbjudande på marknaden ser vi fram emot ett spännande 2021, säger Nina Flood, Algecos nya Sverigechef.

– Vi vill önska en riktigt fin och god jul. Med ett unikt erbjudande på marknaden ser vi fram emot ett spännande 2021, säger Nina Flood, Algecos nya Sverigechef.

Det har varit ett väldigt speciellt 2020 för Algeco. Fyra företag har blivit ett, och inte nog med det – såväl hemarbete som digitala lösningar har blivit en del var vardagen.
– Alla fyra bolag har behövt ställa om väldigt snabbt, vilket samtliga har lyckats med. Framför allt har vi kunnat dra nytta av att vi är vana vid digitalt arbete då vi alltid samarbetat mellan kontor på olika orter. Vi har projekt från Skåne i söder till Norrbotten i norr och att finnas över hela landet är en styrka som blir än mer betydelsefull när vi nu blir Algeco, säger nya Sverigechefen Nina Flood.

Nina har varit med och byggt ett välmående företag med fin tillväxt sedan Temporary Space Nordic såldes från Ramirent-koncernen. Nu är det hon som ska leda den svenska divisionen.
– Tillsammans skapar bolagen en riktigt stark helhet. Vi jobbar för att skapa smarta rum för människor att leva, arbeta och lära sig i och ingen annan gör det så brett men samtidigt fokuserat som vi, säger hon.
– Vi har ett unikt erbjudande på marknaden. Samtliga fyra bolag jackar i varandra med sina kompetenser och det kommer våra kunder till gagn.

Framåt väntar stora saker, spår Nina.
– Algeco är ett grymt starkt varumärke som vi ska bygga vidare på här i Sverige. Nu ska vi utnyttja respektive bolags produktportföljer och utveckla vårt redan starka erbjudande, säger hon och skickar med en julhälsning:
– Vi på Algeco vill önska en riktigt fin och god jul. Vi hoppas att ledigheten ger ett välbehövligt lugn efter ett år som ingen kunde förutse.