Melloartist avbryter handbollsfesten i Åhus – med spelning i container

Det var en dag som alla andra under beachhandbollsturneringen på Åhus strand. Fram till att en container äntrade eventområdet och popstjärnan Liamoo blåste av två av sina största hits.

Deltagarna på Åhus Beach får med sig ett minne för livet. Mitt under turneringen dök Melodifestivalartisten Liamoo upp och gav en konsert från en container. Till hundratals förvånade ögon och applåder spelade han två av sina hits – för att sedan lämna området i samma container.

– Det var jätteroligt. Grymt kul att se att publiken hade kul, det är det viktigaste. Det här är en ny typ av spelning för mig, men det här hade jag kunnat vänja mig vid att göra igen, sa Liamoo direkt efter spelningen.
Bakom den oväntade konserten med popartisten står modulföretaget Algeco, vars container användes vid spelningen. Satsningen är en del i företagets offensiva marknadsstrategi, där de visar vad som går att göra med containrar och andra modulära enheter.

– Vi har lokaler och utrymmen för alla tillfällen, vilket vi exemplifierade med den här aktiviteten. Kort och lite skämtsamt är vi ”The Spacemakers” och det fick publiken på Åhus Beach uppleva i dag, när vi snabbt etablerade utrymme för en konsert och sedan lämnade lika fort, säger Kristian Grimsbo, Marketing & ESG Director, Algeco Nordics.

Åhus Beach, med sitt handbolls- och fotbollsevent, är en av Sommarsveriges hetaste samlingspunkter. Hit kommer drygt tusen pojk- och flicklag för att tävla på stranden. Att Algeco valde just Åhus Beach som spelplats är något som evenemangets vd, Lotta Gall, är glad och stolt över.
– Verkligen helt fantastiskt. Vi har haft artister hos oss tidigare, men hade inte möjlighet i år. Därför är det väldigt roligt att vi kunde få till det här. Och att se alla kidsen strömma mot containern, det var magiskt, säger hon.

Länk till film >>>