Möt Sandra Skoog

I augusti gjorde Sandra Skoog sin första dag på Algeco och Torslandakontoret. Som ny redovisningsekonom ingår det i hennes uppgifter att hålla ordning och reda på siffror – just nu för att ta hem redovisningen från en byrå.

Berätta om dig själv!
– Jag är 34 år gammal, nyinflyttad i Torslanda efter att ha bott och mellanlandat på en katamaran i fem månader tillsammans med min familj, i väntan på att få flytta till vårt hus. Jag gillar att upptäcka världen med mina nära och kära, träna, vara ute i naturen och när det är fart och fläkt. Men jag kan också uppskatta stillheten av att bara vara och att segla. Senast kommer jag från en tjänst som redovisningsekonom på Castellum.

Hur har första tiden varit?
– Den har varit fantastiskt bra. Det finns en härlig familjär känsla på kontoret och kollegorna är väldigt stöttande. Det har varit enkelt att komma in i gruppen och alla arbetsuppgifter tack vare att alla är så tillmötesgående och omhändertagande.

Vad gillar du bäst med din nya roll?
– Jag tycker om analysarbetet och utmaningarna som jag ställs inför tillsammans med hela företaget. Nu håller vi på att ta hem redovisningen från en byrå och är samtidigt i full rullning med att implementera ett nytt affärssystem. Det innebär en hel del utmaningar. Debet och kredit kan jag, men här blir det andra uppställningar och system, vilket innebär att jag får lära mig nya saker.

Finns det något som inte så många vet om dig?
– Jag har spelat basket på elitnivå i Arvika Basket. Från sportvärlden har jag tagit med mig disciplinen att jobba mot ett mål, sträva framåt och hur det fungerar att arbeta i ett lag.