Satsningar som driver oss framåt

Snart är det nyårsafton, och medan Nina har tagit en välförtjänt paus för att njuta av sin föräldraledighet är det är dags för mig att blicka tillbaka på ännu ett händelserikt år på Algeco.

Tänk vilka spännande projekt som vi har varit del av under 2023. Vi har exempelvis byggt inspirerande skolor som ska fostra framtidens medarbetare, löst utrymmesbrist på Kolmårdens Djurpark och levererat moduler till Sibyllas nya restauranger.

Vår passion för hållbarhet fortsätter också att vara en drivkraft i allt vi gör. Från återbruk till andra engagemang som minskar vår miljöpåverkan. Vi är fast beslutna om att Algeco ska leda vägen mot en mer hållbar framtid. Detta inkluderar också vårt engagemang för personalen, där vi arbetar hårt för att skapa en säker, trygg och framför allt rolig arbetsplats.

Även om det är kul att titta på vad har vi gjort, gillar jag ännu mer att se framåt. Och det är med spänning som jag blickar emot 2024. Ett år som kommer att kännetecknas av några riktigt spännande satsningar från vår sida. Vi ska bland annat lansera ett nytt, unikt modulkoncept som har framtidens krav på energi och miljö i fokus.

Det kommer att förstärka vår position att vara i framkant ytterligare när det gäller säkerhet, ESG och produktutveckling.

Vi kan också lova fler nyheter inom kort som kommer att skapa större förutsättningar för såväl samhället i stort som våra kunder. Möjligheter som väcker förväntan – och vi ser fram emot att fortsätta arbeta för en mer hållbar och innovativ framtid som gör avtryck. Gärna tillsammans med dig.

Vet du redan nu att du har behov av modulbyggnader, containrar eller arbetsbodar under nästa år? Tveka inte att höra av dig!

Till sist vill jag ta tillfället i akt och önska er ett gott nytt år. Så hörs vi igen när 2023 har blivit 2024. Jag längtar redan.

Martin Olsson
Tf Managing Director, Algeco Sverige