Senaste förvärvet inom koncernen

Marknadens bredaste produktportfölj

Alltifrån en container och byggplatsetableringar till ett färdigbyggt, tillfälligt eller permanent modulhus. Att Algeco och Uniteam är på väg att slås ihop får bara positiva effekter för dig som kund.
– Det här är bara starten för att sätta oss ordentligt på kartan i Sverige, säger Kristian Grimsbo, Country Operation Manager på Uniteam AB/Algeco SE.

Är du ute efter att hyra en container? Behöver du temporära manskapsbodar? Eller är du kanske på jakt efter en supermodern och smart lokal för skola eller kontor? Vänder du dig till oss har du en leverantör som har allt det här samlat under ett tak.
– Vi står inför en grymt spännande framtid. På kort tid ska vi gå från att vara fyra enskilda bolag till att bli en helhetsleverantör.
 
 Vad innebär sammanslagningarna för era kunder?
– Det ger dem fantastiska möjligheter. Nu kan de vända sig till en leverantör och plocka det bästa från flera produktportföljer.

Kompetensen inom koncernen är stor, likaså utbudet av lösningar. Bland dem kan såväl tillfälliga som permanenta kontorslokaler, skolor och byggarbetsplatsboenden nämnas.

– Vi har en bredd som ingen annan på den nordiska marknaden. Men vi är inte färdiga och mätta här. Det är bara starten för att sätta oss ordentligt på kartan i Sverige, säger Kristian Grimsbo.

Fotnot:
I februari i år blev Uniteam en del av Algeco Group (numera Modulaire Group), som är en av världens ledande aktörer inom modulbyggnation. Sedan dess har företaget dessutom förvärvat Wexus och Temporary Space Nordic.

Läs mer om Modulaire Group på deras hemsida, klicka här.

För mer information
Kontakt: Kristian Grimsbo, kristian.grimsbo@algeco.no, +46 702 390 472