Tomas Rydgren bidrar med erfarenhet 

Som projektledare på Algeco är du med från försäljning till levererat projekt. Tomas Rydgren berättar att rollen kräver ett driv, framåttänk och att du är ordningsam.
– Det är en ständig utveckling. Man blir aldrig fullärd, säger han.

Tomas har lång erfarenhet av projektledning. Han arbetade tidigare på Moab-Gruppen, där han etablerade apotek och Ica-butiker runt om i Sverige. För drygt ett år sedan valde han att ansluta till Algeco.

– Det gav mig en bra utmaning i och med att det fanns stor chans att påverka. Algeco är ett företag med god självinsikt, där man ständigt letar nya, smarta lösningar för att bli bättre.

– Den här rollen ger chans till utveckling. Jag är med på hela kundresan – besöker projekten ute på fält, är med vid upphandling av underentreprenörer och får bidra med erfarenhet i stort som smått.

Bland projekt som har levererats är Tomas särskilt stolt och glad över en evakueringsbyggnad som Svenska kyrkan har uppställd på Lilla Dalens begravningsplats i Tumba.

– Personalen blev väldigt glada och nöjda med resultatet. Det blev mycket bättre än vad de såg framför sig på förhand. Sådana projekt minns man, säger Tomas.

– Det är många som har förutfattade meningar om moduler. Men det är fantastiska produkter.

Vad gillar du bäst med din roll och arbetsgivare?

– Att vi jobbar med frihet under ansvar. Cheferna är lyhörda och de ser alltid till individens bästa. Vi jobbar som ett team.