Verkstaden i Bro stärks med erfaret namn

Det är full fart i Algecos verkstäder. Och nu tillsätts en ny tjänst där Ove Munters, med erfarenhet från såväl Stavdals som Ramirents modulverksamhet, kliver in.
– Jag vill engagera mig och vara delaktig i så mycket som möjligt, säger Algecos nye verkstadsansvarige i Bro.

Det är en laddad Ove Munters som har gjort sina första dagar på Algeco i Bro. Ett företag som han tidigare har samarbetat med i sina tidigare roller i branschen. Men numera tillhör han den blå ringhörnan och ska få företaget att bli ännu starkare.
– Jag blir länken mellan produktion och projekt. Rollen är inte helt olik den som jag hade senast och det känns väldigt spännande att få börja den här resan med Algeco, säger han och berättar vad företaget kan räkna med att få ut av honom:
– Av mig får man engagemang och empati. Jag är snabblärd och tycker om att lösa problem.

Efter många år i branschen har Ove stor erfarenhet av att arbeta med moduler och han ser många fördelar med byggsättet.
– Det är så anpassningsbart. Det är samma material, men projekten innebär alltid något nytt och det gillar jag. Sedan är det hållbart och cirkulärt, vilket är framtiden.

Vad ser du mest fram emot som ny på jobbet?
– Att växa in i rollen, utveckla verksamheten och hjälpa företaget att nå ännu högre. Jag vill engagera mig och vara delaktig i så mycket som möjligt.

Vad gör du på fritiden?
– Jag har fyra barn som är mellan fyra och sjutton år gamla, så mycket tid går till familjen. Men när jag får tid över gillar jag att laga mat, fiska och vara ute i naturen.