Hitta rätt i containerdjungeln

Är du ute efter att köpa eller hyra en container? Då har vi en lösning som matchar dina behov.

En container är så mycket mer än en plåtbox. Den har utvecklats till att bli ett hjälpmedel som kan implementeras och användas i oändligt många projekt och syften.

Bland de mest populära containrarna som Algeco säljer och hyr ut kan 20-fotscontainern nämnas. Det är den vanligaste storleken och passar oavsett om du vill ha den stationär eller om du behöver en flyttbar lösning. Dessutom kan du få den fullt anpassad efter dina önskemål av tillval. Kyl- och fryscontainrar är också populära. De går att få fullt utrustad i olika storlekar. Till evenemang har Algeco flera smarta och flexibla utrymmen. Det kan vara enkla biljettbodar, för monteruppställning eller komplexa eventbyar, utrustade och redo för större event eller konserter.

Behöver du en specialanpassad container?
Algeco inreder och utrustar precis efter dina behov. Det kan vara strömtillgång, kompressorer eller något så enkelt som hyllplan.

Är du på jakt efter en container som vi inte har tänkt på?
Inga problem. Som kund ser vi till att du får ut det mesta och bästa av de tjänster eller produkter som du beställer. Vi går gärna utanför boxen för att hitta lösningar.
Kontakta oss i dag så hjälper vi dig att hitta rätt!