Fräscha bodar till Roslagsvatten: ”Bäst pris och snabbast leverans”

Från manskapsbodar på hjul som tog in vatten och var ofräscha till två splitternya bodar från Algeco. Det är en uppfräschning som heter duga, menar Joakim Blom, platschef på Roslagsvatten.

– Det är viktigt att medarbetarna trivs och mår bra på jobbet. Det har blivit ett riktigt lyft med de nya bodarna, säger han.

När Vaxholms avloppsledningsnät ska anslutas till Margretelunds dito görs Blynäs reningsverk om till pumpstation. Ett arbete som förväntas ta drygt fyra år, vilket
innebär en lika lång väntan innan de anställda får tillgång till sina nya lokaler. Den tillfälliga lösningen har varit slitna arbetsbodar. Fram tills nu – då de har ersatts av nya, fräscha lokaler.

– Bodarna som vi har hyrt från ett annat bolag har varit under all kritik. Gamla, ofräscha och de tog in vatten, vilket verkligen inte är bra. Jag kände att det var dags att börja titta efter andra lösningar, säger Joakim Blom.

Bland offerterna som togs in stack Algecos ut. Den låg bäst i pris och lokalerna kunde levereras snabbast. En jackpot för Joakim och hans kollegor.

– Vi ville åtgärda det fortast möjligt och fick två nytillverkade bodar som fungerar utmärkt. Vi ville ha dusch, möjligheten att värma mat samt utrymme för kontor och konferens. Det är viktigt att medarbetarna trivs och mår bra på jobbet. Det har blivit ett riktigt lyft med de nya bodarna, säger han.

Bodarna levererades i början av december, bara några få veckor efter beställning. Den kom färdiginredd med matbord, diskho, spishäll och skåp.

– Det är stor skillnad jämfört med hur det var tidigare. Det här är lokaler att trivas i, säger Joakim.

Vill du veta mer om detta eller andra projekt?  Sänd oss ett mail!