Korsnäs Trähus hittade lösningen i arbetsbodar

När Pär Molander på Korsnäs Trähus behövde hyra in arbetsbodar till en nybyggnation i Strängnäs gick han igenom sparade förfrågningar från sin tidigare arbetsplats. Bland dem fanns Algeco.
– Tillsammans hittade vi en smart och prisvärd lösning, säger Pär.

Totalt handlar det om två punkthus med 28 hyreslägenheter som Korsnäs Trähus håller på att färdigställa i Strängnäs. Det har sprängts och schaktats bort sten, men nu är den första bottenplattan gjuten och husstommen kan börja byggas.
– Vi räknar med att vara klara till den första december, sedan väntar nya projekt, bland annat i Sandviken och Säter, och då flyttar jag med några av bodarna, säger Pär, som är mer än nöjd med lösningen:
– Bodarna är toppenfräscha. Samarbetet med Algeco har varit väldigt smidigt hela tiden och, kanske det viktigaste, produkterna är oerhört prisvärda. Det här var första gången som jag anlitade dem, men definitivt inte sista.

Sedan byggstart står åtta inredda och anpassade bodar från Algeco vid arbetsplatsen. En av dem används som kontor, en är inredd med sängar och sex av dem innehåller omklädningsrum och duschar.
– De står tätt intill varandra och fungerar klockrent, säger Pär.
– Nu har vi alla nära till både kontoret och omklädningsrummet. Hur många kan säga att de har tre meter från sängen till jobbet?

Lars Polteg, säljare på Algeco, är nöjd med samarbetet och hoppas på fler uppdrag tillsammans framöver.
– Vi arbetar alltid för att våra kunder ska känna sig nöjda med vad vi erbjuder, såväl prismässigt som hur bodarna ska inredas för att bli så optimala som möjligt, säger Lars.
– Med våra site units ser vi till att underlätta projekt samtidigt som det sparas restid till och från arbetsplatsen för våra kunder. Något som gagnar alla inblandade parter.

Vill du veta mer om detta eller andra projekt?  Sänd oss ett mail!