Sallad och wrap – direkt från containern

Efter ett tips från en branschkollega vände sig Nicklas Alm till Algeco när han öppnade snabbmatskonceptet Wiggo Wraps i Tylösand. Det resulterade i att han hyrde en kioskcontainer, där personalen har sålt sallader och wraps under hela sommaren.
– Lösningen från Algeco är galant, säger Nicklas.


Sommarmånaderna på stranden i Tylösand är magiska. Stämningen, människorna och från i och med i år – maten som serveras där. Nicklas Alm är mannen bakom snabbmatskedjan Wiggo Wraps, som har tagit såväl Stockholm som Halmstad med storm. När han i år fick tillstånd att även sälja på stranden var hans egna vagnar slut. Då vände han sig till Algeco, på inrådan från en vän.

– Jag hyrde en tom container som jag sedan utrustade själv. Den stod på plats från juni och lämnas tillbaka till Algeco den 31 augusti, säger Nicklas.
– Vi säljer sallader och wraps i luckorna. Men det går också att beställa på webben. Det är ju rätt läckert att ligga på stranden och beställa sin mat, för att sedan bara gå några meter och hämta den i containern.

Det här var förhoppningsvis bara starten på samarbetet med Algeco.
– Planen är att fortsätta även nästa år – och då gärna med Algecos container igen. Servicen har varit klockren och produkten i sig likaså.

Vill du veta mer om detta eller andra projekt? Sänd oss ett mail!