Industri

Moduler, bodar och containrar till industrisektorn

Du vet väl om att vi på Algeco levererar smarta lösningar till industrin? Våra moduler, bodar och containrar passar utmärkt för alla typer av etableringar inom industrisektorn. 

Algeco är en pålitlig partner för några av Sveriges största industriföretag. Vi kan leverera alltifrån stora koncept med bodar och moduler till en enstaka industricontainer. Vårt breda produktutbud med både tillfälliga och permanenta lösningar ger dig chansen att lyckas med ditt projekt, oavsett om du vill ha standard eller special.

Tack vare alla möjligheter till design och utformning i vår verkstad kan vi ta fram en kostnadseffektiv och anpassad lösning till industribranschen. Du kan också lita på att vi levererar vart som helst i världen, när som helst. Vi har många års erfarenhet och vet vad som krävs för att du ska lyckas med ditt projekt.

Är du ute efter en industricontainer? Eller behöver du ett tillfälligt kontor i anslutning till produktion, byggarbetsplats eller lager? Tveka inte på att kontakta våra kunniga säljare.