Branscher

Leveransområden som vi är specialister inom

Vi skapar smarta rum för människor att leva, jobba och lära i till mängder av branscher. Vår breda produktportfölj ger oss möjlighet att överträffa dina förväntningar – gång på gång.

På Algeco säljer och hyr vi ut såväl tillfälliga som permanenta lösningar till en rad olika sektorer och branscher. Infrastruktur, boende, camps, event, förvaring, vård, utbildning och industri. Det är flera vitt skilda områden med en sak gemensamt – branscher som vi är specialister på att leverera till. Vi hjälper till med allt som har med behovsanpassade lokallösningar att göra.

Vi har containrar till förvaring, moduler som kan användas som kontor och bodar för ditt infrastrukturprojekt. Det är bara några av alla tillfällen som våra produkter passar bra. Vet du redan vad du är på jakt efter? Klicka här för att komma till produktsidan.

Hittar du inte den bransch som du jobbar inom? Vi är säkra på att vi har rätt lösning för ditt behov ändå. Utmana oss genom att ta kontakt med våra säljare, de är experter på att se möjligheter.