Boende & Camper

Tillfälliga och permanenta boenden av högsta klass

Våra välbeprövade och nyckelfärdiga bostadsmoduler är såväl flexibla som av hög standard. Men bäst av allt är att de kan placeras i stort sett var som helst.

Det finns många anledningar till att Algecos boende och camper är så populära. Att de kan etableras nära ditt byggprojekt och är kostnadseffektiva är två av dem. Samtidigt är det den perfekta lösningen när behovet av bäddar antingen ökar eller sjunker allteftersom, särskilt vid bygg- och infrastrukturprojekt. Våra moduler är moderna med den senaste standarden när det gäller energi och teknik.

I Skellefteå fungerar våra modulboenden som tillfälligt hem för hundratals byggarbetare. Det är Sveriges största entreprenörsboende. Men det finns många fler kunder som hyr våra modulära bonende och camper. Exempelvis Protek Norr i Kiruna.

Så länge marken är jämn och hård samt att det finns möjlighet att dra fram el, vatten och avlopp kan Algecos boendemoduler etableras i princip var som helst. Varje rum är utrustat med dusch, toalett, skrivbord, säng, fåtölj och garderob. Dessutom erbjuder vi massor med tillval.

Jämfört med hotellövernattningar är det en kostnadseffektiv lösning som anpassas efter dina önskemål och antal gäster. Vill du veta mer? Då tar du kontakt med våra säljare, som hjälper dig genom hela processen.