Varför Algeco?


Oavsett om du behöver en tillfällig förskola, tillfällig logi av personal, en kylcontainer eller andra smarta rums- och förvaringslösningar till ditt projekt så leverera vi snabba, kostnadseffektiva och skräddarsydda lösningar efter just dina behov. Vi erbjuder både försäljning, uthyrning och leasing av modulbyggnader, bodar och containrar. Tusentals kunder använder dagligen sig av våra lösningar. Att köpa, hyra eller leasa våra produkter är enkelt: Kontakta din närmaste Algeco-kontakt, så hjälper vi dig.

Modulbyggnader kräver mindre energi att producera än permanenta byggnader, och resurserna utnyttjas bättre med industriell produktion än traditionella byggmetoder. Detta bidrar till att minska klimatavtryck till projektet. Modulerna och enheterna kan använda flera gånger och har en lång livslängd. I tillägg arbetar vi för minskad användning av bland annat plast och vi arbetar kontinuerligt med att utveckla grön innovativa lösningar.

Vi levererar exakt samt montera snabbt och effektivt, och när projektet är avslutat plockar vi isär enheterna och återanvänder för nya behov. Vi jobbar i enlighet med gällande myndighetskrav och regler för att leverera effektiva lokallösningar.

Om du behöver hjälp för något under hyrestiden eller efter montaget ställer vi även upp efter färdigt projekt. Vi svarar snabbt på frågor och tar hand om eventuella servicepunkter som kan uppstå i projektet.

Algeco är en del av Modulaire Group, världens ledande modulföretag, vilket innebär att vi har tillgång till resurser, utrustning, expertis och erfarenhet som sträcker sig långt utanför landets gränser.

250 000

enheter


Vi erbjuder ett stort urval av produkter i hela Norden, men en modulflotta på över 20 000 enheter.

25

länder


Global närvaro och lokal expertis

4000

anställda


Få snabba svar och utmärkt kundservice.

Fördelar för digKompletta lösningar
Vi har stor tillgänglighet och hög leveranskapacitet på våra moduler, och vi levererar allt du behöver för projektet - vi kallar det 360 graders service.


Verkligt värde
Vi utvecklar snabba och kostnadseffektiva koncept som uppfyller både våra kunders och myndigheternas krav . Du väljer själv om du vill hyra, leasa hyra eller köpa.Stort urval
Du får exakt vad du behöver - oavsett om det är unika och skräddarsydda lösningar eller standardlösningar.