Utbildning

Tillfälliga och permanenta lokaler för skola och förskol

Att bygga skolor och förskolor av moduler blir alltmer populärt. Och vi förstår varför med tanke på alla fördelar. Från Algeco kan du hyra eller köpa utbildningslokaler av moderna moduler.

På Algeco erbjuder vi såväl tillfälliga som permanenta utbildningslokaler. Något som allt fler kommuner och privata skolkoncerner väljer nu för tiden. Den snabba byggprocessen är en fördel. Att det är kostnadseffektivt är en annan. 

Fråga bara vad Kommunfastigheter i Nyköping tycker om de 19 toppmoderna modulerna som Långsättersskolan huserar i. Eller Eskilstuna kommunfastighet, dit vi har levererat moduler för både Årbyskolan och Idunskolan. Det är bara två av våra många fina referenser när det kommer till utbildningslokaler.

Våra konceptlösningar för skolor och förskolor finns tillgängliga för snabb leverans. Nyckelfärdiga utbildningslokaler som alla uppfyller gällande branschkrav. Vi kan också erbjuda anpassade slöjd-, hemkunskaps-, bild-, och musiksalar.

Vill du veta mer om våra modulbyggnader för skolor och förskolor? Läs referensartiklar med våra kunder eller prata med våra säljare, så hjälper de dig!