Förvaring och lager

Kompletta lösningar för förråd, lager och förvaring

En container kan användas till mycket. Inte minst när det kommer till förvaring och lager. Från Algeco kan du antingen köpa eller hyra din förrådscontainer – på din egen eller vår mark.

Frakt, förvaring och lagerhållning är troligen de mest givna användningsområdena för en container – även om den kan användas till så mycket mer. Tack vare våra kompetenta verkstadsarbetare kan vi förädla och utrusta containern helt efter dina behov – oavsett vilken storlek som du är ute efter. Från Algeco hyr eller köper du lösningar för förvaring och lager på enklast möjliga vis. 

Förutom att vi levererar containrar för förvaring och lager erbjuder vi också containerhotell. Med vårt kompletta sortiment har vi lösningar för dina önskemål. Dessutom ser vi till att utrusta din förrådscontainer med el, containerlås eller förvaringssystem.

Har du en verksamhet som behöver extra utrymme eller är du i behov av förvaring? Tveka inte på att höra av dig till våra säljare. Här får du hög service, kvalitet och flexibilitet!