Anlita Algeco för dina containertjänster

Att förädla en container och anpassa den efter dina behov är vår specialgren. Men det är bara en containertjänst av många som vi erbjuder dig och ditt företag.

Genom att bygga om en container kan du få den designad precis som du vill ha den. Det är också ett kostnadseffektivt alternativ jämfört traditionellt byggande. En containertjänst som vi på Algeco erbjuder är förädling. Det kan handla om alltifrån att anpassa var dörrarna ska sitta till att inreda och isolera containern.

Containertjänst på dina villkor

Specialtillverkning och ombyggnationer av containrar sker i vår moderna verkstad i Göteborg. I ett projekt får du hjälp av såväl ingenjörer som konstruktörer för att få din container perfekt anpassad så som du vill ha den.

Leverans där och när du behöver

Nu vet du att vi isolerar, bygger om och stöttar dig genom hela processen. Men vi hjälper också till med att frakta containern dit och när du behöver den. Att anlita oss för din containertjänst är helt enkelt helt rätt val.

Därför ska du välja en container till ditt projekt

Containern är så mycket mer än bara en plåtburk. Med våra containertjänster kan du snabbt etablera en servering, ett förråd, ett kök, en plats att förvara kyl- och frysvaror eller en yta för att visa dina produkter på en mässa. Vi har hjälpt mängder av kunder med containertjänster som har gett dem både konkurrensfördelar och kostnadsbesparingar.

Fråga bara Suzuki, Carspect, Wiggo Wraps, Kville Biljard, Kungälvs kommun, Race of Champions, Autoseum Oldtimer, Hiab eller Ulricehamn Ski Event. Samtliga vände sig till Algeco för att få sin container anpassad för sina verksamheter.

Vill du veta mer om våra containertjänster? Kontakta våra säljare!

Vill du veta mer om detta eller andra projekt? Sänd oss ett mail!